Wat betekent de verkiezingsuitslag voor ZZP’ers?

De leidende opinie is dat de verkiezingsuitslag leidt tot een kabinet van VVD, CDA en D66 – aangevuld met bijvoorbeeld GroenLinks of de ChristenUnie. Als eerste vingeroefening legt ZZPkiest.nu deze coalities langs de lat van het ZZP-Kieskompas. Waarover bestaat overeenstemming? Waar liggen de verschilpunten? Hoe verhoudt zich dit tot de voorkeuren van de ZZP’er?

In bijgaande verkenning de cijfers en de standpunten! Daarnaast verwijzen wij naar het door Hugo-Jan Ruts op ZiPconomy voorspelde regeerakkoord op de ZZP-dossiers!

De presentatie moet even worden geladen – dit kan een moment duren.

Related Articles

laatste artikelen

TWITTER

Gezocht => zie https://www.zipconomy.nl/werken-bij-zipconomy/ (en wie het wordt of wie iemand weet die het wordt mag een training volgen bij de @Bladendokter ;)

Knip de door min @karienvangennip (aangekondigde) Wet VBAR in tweeen. Dat komt er sneller een oplossing voor kwetsbare zzp'ers, stelt @hugojanruts. Goed idee @TvOostenbruggen @AnneMarijke1971 @ThierryAartsen @leondejong @bartvankent @mpatijn @MonaKeijzer ?

De uitslag onder zelfstandig professionals geeft ander beeld dan landelijk. Maar ook daar flinke verschuivingen tov vergelijkbaar ZIP-onderzoek in 2017: VVD grootste, Volt verrassende no 2. , NSC op 3 en PvdA/GL op nu 4. (fors verlies D66 en CDA). Lees meer=>…

Meer laden