ZZP’er herkent zich niet altijd in zijn ‘eigen’ partij

Uit de tussenstand op het ZZPKieskompas blijken VVD en D66 de favoriete partijen. Zelfstandigen blijken zich vaak maar beperkt in de standpunten van hun favoriete partij te herkennen, De zzp’ers geven aan sterk te hechten aan keuzevrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

In bijgaande presentatie meer informatie over de meningen van de zzp’er én hun politieke voorkeur!

De presentatie moet even worden geladen – dit kan een moment duren.

Related Articles

laatste artikelen

TWITTER

Gezocht => zie https://www.zipconomy.nl/werken-bij-zipconomy/ (en wie het wordt of wie iemand weet die het wordt mag een training volgen bij de @Bladendokter ;)

Knip de door min @karienvangennip (aangekondigde) Wet VBAR in tweeen. Dat komt er sneller een oplossing voor kwetsbare zzp'ers, stelt @hugojanruts. Goed idee @TvOostenbruggen @AnneMarijke1971 @ThierryAartsen @leondejong @bartvankent @mpatijn @MonaKeijzer ?

De uitslag onder zelfstandig professionals geeft ander beeld dan landelijk. Maar ook daar flinke verschuivingen tov vergelijkbaar ZIP-onderzoek in 2017: VVD grootste, Volt verrassende no 2. , NSC op 3 en PvdA/GL op nu 4. (fors verlies D66 en CDA). Lees meer=>…

Meer laden